Blog

Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni

Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni

Share this Article

Written by: Me visit my website

În perioada 7–14 septembrie, Stejarii Country Club a găzduit cantonamentul naţional de înot al cȃştigătorilor competiţiei „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”. Mercedes-Benz Romȃnia îi susține pe cei 24 de finalişti cu articole şi echipamente sportive.

„Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” a fost un concurs național de înot, desfăşurat în luna iulie 2014, care a avut ca scop descoperirea copiilor talentaţi ce pot deveni campionii României de mâine. Competiţia, realizată în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a reunit 250 de participanți, dintre care au fost selectaţi în final 24 de copii. Fetele şi băieţii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, care s-au remarcat în cadrul acestui concurs, vor participa timp de o săptămȃnă la cantonamentul susţinut de Stejarii Country Club şi Mercedes-Benz Romȃnia.

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt şi antrenorilor. Cei 24 de copii beneficiază de rucsacuri şi articole sportive pentru înot, cu însemnele Mercedes-Benz, pentru cantonament şi pentru antrenamentele viitoare. De asemenea, cei nouă antrenori care îi instruiesc au primit echipament profesionist Mercedes-Benz pentru pregătirea zilnică a copiilor. În plus, Stejarii Country Club va pune la dispoziție bazinul de dimensiuni olimpice pentru practicarea antrenamentelor, care vor fi coordonate de fosta campioană olimpică Camelia Potec, asigurând toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea optimă a acestui cantonament.

„Este foarte important ca sportivii care îşi doresc performanţe să aibă cadrul necesar pentru a se antrena, începând cu o locaţie adecvată, un echipament profesionist, antrenori calificaţi şi, bineînțeles, susţinere morală. Stejarii Country Club şi Mercedes-Benz România sunt parteneri de încredere ai Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern în cadrul acestui demers, acordându-le copiilor oportunitatea de a evolua şi de a se pregăti temeinic pentru competiţiile internaţionale. Ne punem mari speranţe în juniorii calificaţi şi suntem convinşi că pe viitor vor aduce multe medalii ţării noastre”, declară Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„Ori de câte ori avem ocazia, ne implicăm cu plăcere în iniţiative ce susţin talentul şi ambiţia, valori care pot conduce către excelenţă. Le dorim mult succes copiilor selectaţi şi sperăm ca, pe viitor, să devină stele care strălucesc în clasamentele internaţionale de înot!”
, afirmă Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România nu este la prima colaborare cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. La începutul anului, a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Mai mult, în luna iulie, Mercedes-Benz România a încurajat şi susţinut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfăşurate la nivel naţional şi european. Înaintea acestor competiţii, compania a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor şi antrenorilor. În plus, sportivii selectaţi pentru campionatele europene au fost transportaţi la aeroport, în confort şi siguranţă, la bordul Mercedes-Benz Vito.

Tags: , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.