Blog

Electrolux, Zanussi şi AEG. 5 ani garanţie

Electrolux, Zanussi şi AEG. 5 ani garanţie

Share this Article

Written by: Me visit my website

Pentru un design interior unitar, electrocasnicele incorporabile sunt o alegere inspirată, o prezenţă discretă, care vă pune în valoare creativitatea amenajării locuinţei tale. Pentru a te bucura de o experienţă completă de cumpărare şi de designul interior mult visat, profită de campania Electrolux, Zanussi şi AEG, care îţi oferă o garanţie extinsă, de 5 ani, pentru electrocasnicele incorporabile cumpărate în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2014.

În promoţie participă partenerii principali ai Electrolux, care comercializează electrocasnice incorporabile Electrolux, Zanussi şi AEG, importate de Electrolux pentru piaţa românească. Oferta include următoarele echipamente: plite şi cuptoare incorporabile, maşini de spălat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, maşini de spalat rufe incorporabile.

În promotie se pot înscrie toate echipamentele electrocasnice incorporabile Electrolux, AEG şi Zanussi, achitate integral sau în rate, online sau în magazine, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2014. Pentru a activa garanţia extinsă, produsul trebuie înregistrat pe site-ul dedicat al mărcii de care aparţine: Electrolux (www.registerelectrolux.com), Zanussi (www.registerzanussi.com) sau AEG (www.registeraeg.com). Astfel, garanţia va fi prelungită de la doi, la cinci ani.

De această promoţie poate beneficia orice persoană cu domiciliul stabil în România, care achiziţionează unul sau mai multe produse Electrolux, Zanussi şi AEG din magazinele partenerilor principali, în perioada indicată, şi care a împlinit vârsta de 18 ani până la data de 1 octombrie 2014.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta regulamentul disponibil pe www.electrolux.ro, www.zanussi.ro, www.aeg.ro.

Tags: , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.