Technology

Krüger&Matz. Eleganţă în audio şi telefonie mobilă

Krüger&Matz. Eleganţă în audio şi telefonie mobilă

Share this Article

Written by: Me visit my website

Cele mai noi generaţii de smartphone şi tablete din portofoliul Krüger&Matz vor fi disponibile pe piaţa din România: smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE şi tableta EDGE1081

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C, intră pe piaţa din România cu dispozitive de telefonie mobilă şi echipamente audio elegante. Începând cu această toamnă, Krüger&Matz le va oferi clienților locali o nouă experienţă la preţuri rezonabile.

„Când am pus bazele Krüger&Matz, mi-am propus să ofer dispozitive care nu doar să uşureze viaţa, ci să o facă şi mai frumoasă. M-am lăsat ghidat de visurile mele, de intuiţie şi de pasiunea pentru ceea ce fac. Drept urmare, obiectivul meu este să le ofer oamenilor produse care le vor schimba viaţa în bine şi care îi vor încuraja să îşi urmeze pasiunile”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

Povestea Krüger&Matz a început în 2010, în Polonia, istoria brandului fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: ambiţie şi inspiraţie. Smartphone-uri, tablete, căşti, televizoare, sisteme audio pentru casă şi maşină, toate aceste produse au un lucru în comun: au fost create cu singurul scop de a inspira consumatorii să trăiască o viaţă ghidată de valori şi pasiuni.

Căşti cu un design atractiv, echipamente audio performante şi dispozitive de telefonie mobilă moderne
Diferitele modele de căşti care le aduc clienţilor cea mai bună calitate a sunetului, precum şi echipamentele audio sau dispozitivele de telefonie mobilă moderne ca tabletele şi smartphone-urile, oferă clienţilor posibilitatea de a alege între un produs de la un brand renumit sau unul care le pune la dispoziţie aceeaşi calitate şi funcţionalitate, dar cu un preţ mult mai mic, putând astfel investi mai mult în pasiunile lor. Krüger&Matz este renumit pentru căştile audio cu elemente din lemn şi pentru tabletele elegante.

Modelul reprezentativ al categoriei de telefoane mobile: Krüger&Matz Live 2 LTE
Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE, modelul reprezentativ din portofoliul de smarphone-uri al brand-ului polonez, va fi disponibil şi pentru clienţii din România. Având elemente de design unice, sistem de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core ARM Cortex A7 şi memorie 1 GB RAM, smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE este creat pentru oameni activi, care folosesc zilnic telefonul în scop personal şi profesional şi pentru antreprenori care folosesc două cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie şi mesaje sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci când călătoresc în străinătate. LIVE 2 LTE este primul smartphone Krüger&Matz compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferind astfel utilizatorului o conexiune la internet ultra rapidă. Mai mult, smartphone-ul are o interfaţă accesibilă şi dispune de o cameră foto de calitate, pentru a surprinde cele mai dragi momente. Opţiunea Dual SIM a telefonului Krüger&Matz permite folosirea a două cartele în acelaşi timp.

Alte smartphone-uri din portofoliul Krüger&Matz sunt modelele MOVE, DRIVE, MIST şi SOUL. Primul model, smartphone-ul MOVE, le oferă clienţilor posibilitatea de a comunica nelimitat şi de a beneficia, în acelaşi timp, de aplicaţii multimedia pentru divertisment. Acest model îi va surprinde pe utilizatori cu un sistem de operare facil, permiţându-le să asculte muzică, să utilizeze internetul şi să se joace.

Al doilea model, Krüger&Matz DRIVE, dotat cu o baterie ce rezistă timp îndelungat, optimizată cu BatteryGuru, este un produs pentru cei care au un ritm de viaţă intens, în timp ce Krüger&Matz MIST a fost creat pentru cei care urmăresc funcţionalitatea, femei şi bărbaţi deopotrivă. Smartphone-ul SOUL aduce combinaţia perfectă de elemente cheie pentru un telefon: ecran mare, parametrii tehnici avansaţi într-o carcasă simplă, de doar 7 mm grosime.

Tableta Krüger&Matz EDGE 1081
Odată cu celelalte produse, Krüger&Matz aduce şi noi modele de tablete pe piaţa din România. De exemplu, tableta Krüger&Matz EDGE1081 este cel mai avansat model din portofoliul companiei poloneze. Cu sistem de operare Windows 8.1, tableta poate fi folosită cu uşurinţă la întâlniri de afaceri şi în activitatea zilnică – pentru a scrie texte, prezentări sau pentru a crea diferite tabele. Mai mult, pentru a te relaxa, poţi să te joci pe aplicaţiile descărcate din Windows Store. Ecranul tactil IPS cu o diagonală de 10.1 şi o rezoluţie de 1920x1200pix asigură imagini clare, în culori excelente. Operarea cu uşurinţă a dispozitivului este oferită de procesorul Intel Atom Z3735D, cu o viteză de 1.33GHz (până la 1.83GHz), card Intel HD Graphics şi memorie de 2GB RAM. Toate materialele şi alte informaţii utile pot fi stocate în memoria internă care are o capacitate de 32 GB, ce poate fi mărită cu încă 32 GB, cu ajutorul cardului microSD.

Tastatura şi opţiunea de a folosi internetul prin WiFi sau modem extern 3G, fac ca această tabletă să fie extrem de uşor de utilizat. Krüger&Matz EDGE1081 prezintă opţiunea de instalare rapidă şi cu uşurinţă a modemului intern 3G. Bateria cu o capacitate de 7900mAh permite utilizarea timp de mai multe ore, fără a fi nevoie de o sursă de curent. Noua tabletă din seria EDGE, datorită parametrilor şi accesoriilor cu care este dotată, poate înlocui cu succes notebook-urile tradiţionale. Pe lângă porturile microUSB şi miniHDMI, tableta are un port USB 3.0, ce îmbunătăţeşte utilizarea acestui dispozitiv şi permite conectarea unor dispozitive externe, cum e mouse-ul, precum şi înregistrarea datelor pe hard-uri externe, ca stocarea pen-drive.

Segmentul de tablete include de asemenea seria EAGLE care conţine dispozitive cu sistemul de operare Android. În portofoliul Krüger&Matz clienţii pot găsi modele 10″ EAGLE1064s şi modelele 7″ EAGLE794GPS şi EAGLE0792. Pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor, dispozitivele diferă în ceea ce priveşte modemul 3G.

De asemenea, Krüger&Matz pune la dispoziţia clienţilor săi şi trei sisteme stereo care se diferenţiază prin design-ul modern şi elegant, ideal pentru orice interior, precum şi prin parametrii acestora şi funcţionalităţile avansate.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe site-ul www.Krügermatz.ro şi în magazinele partenere: Selgros, Cora, CEL.ro.

Despre Krüger&Matz
Brand-ul Krüger&Matz a apărut pe piaţa din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune şi viziune. Prin intermediul produselor sale, Krüger&Matz îşi doreşte să inspire clienţii să trăiască ghidaţi după valori şi pasiune, oferindu-le instrumentele necesare pentru o viaţă mai frumoasă. Din portofoliul Krüger&Matz fac parte atât căşti cu un design şi o calitate a sunetului deosebite, echipamente audio, cât şi dispozitive mobile moderne ca tablete şi smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opţiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziţioneze un produs care aparţine unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeaşi calitate şi funcţionalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil şi astfel să poţi investi mai mult în pasiunile tale?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.