Design

Deco-Box. Tablouri ceas mozaicate cu motive tradiţionale

Deco-Box. Tablouri ceas mozaicate cu motive tradiţionale

Share this Article

Written by: Me visit my website

Atelierul de artă decorativă şi design de obiect Deco-Box lansează în luna octombrie 2014 cea de-a doua colecţie de tablouri-ceas mozaicate, în ediţie limitată, de data aceasta având ca tematică motivele tradiţionale. Deco-Box aduce un nou concept în decoraţiunile interioare, axat pe lemn şi culoare, prin tablourile tridimensionale ce combină elemente de sculptură, desen şi pictură.

Colecţia include 6 modele cu Flori de câmp, Trifoi cu 4 foi, Lalele, Garofiţe, Copacul şi Spirala. Fiecare piesă este o interpretare unică datorită elementelor 3D din lemn prelucrate şi vopsite individual, o juxtapunere de figuri geometrice şi dinamism cromatic în tonuri simple, alb-negru, roşu şi albastru vibrant.

Punctul de plecare pentru această colecţie vine din copilăria Lilianei Stoica, artista şi fondatoarea Deco-Box, „Îmi amintesc cu mare drag serile friguroase de iarnă petrecute la bunici, când vecinele din sat erau invitate la o şezătoare de cusut.” Astfel de seri pun amprenta asupra copilăriei, creionând valori ce ne oferă sens şi semnificaţie prin iubire, prin comunitate, prin descoperirea creativităţii native, un manifest de admirație faţă de frumuseţea ce ne înconjoară“.

Tablourile ceas mozaicate au dimensiune 35×35 cm şi prețul 298 Lei, şi se vor găsi în librăria Cărtureşti, locaţia Arthur Verona, ROD. Online pot fi vizualizate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro şi în curând pe site-ul www.Deco-Box.ro

▀▄ ▀▄ ▀▄

Despre Deco-Box
Pornind de la ideea că suntem cu toții făcuți din culoare, o îmbinare de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a pornit un fir narativ care, prin bucăți de lemn cioplit și colorat, a prins viață în atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală.
Liliana.Stoica@deco-box.ro
0767 801 535

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.