Travel & Living

Chicca Ristorante in Bucarest

Chicca Ristorante in Bucarest

Share this Article

Written by: Me visit my website

Chicca Ristorante in Bucarest este primul restaurant din România care va fi inclus în celebrul ghid publicat anual de către Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), una din cele mai importante asociaţii de profil culinar din Europa. Ediţia cu numărul 41 a ghidului va fi publicată în ianuarie 2015 şi va conţine peste 340 de restaurante, printre care se va număra şi Chicca Ristorante in Bucarest.

„Este o mândrie pentru noi să fim incluşi în ghidul Jeunes Restaurateurs d’Europe, alături de cele mai apreciate restaurante din lume, acestă calificare fiind o recunoaştere a celor mai înalte standarde pe care le oferim la Chicca Ristorante in Bucarest. Mai mult decât atât, prin această calificare, am reuşit să adăugăm România pe harta celor mai prestigioase locaţii culinare, ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne ambiţioneze să creştem şi mai mult şi să continuăm să oferim clienţilor noştri cele mai bune experienţe de fine-dining italienești din ţară”, declară Michele Coretta, Partner Chicca Ristorante in Bucarest.

Înfiinţată în urmă cu 40 de ani la iniţiativa lui Nicole Seitz, Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) prezintă restaurante care oferă experienţe culinare la cele mai înalte standarde europene, respectând în acelaşi timp tradiţiile şi produsele locale. Restaurantele JRE se disting prin preparate, locaţie, decoraţiuni interioare, servicii şi nu în ultimul rând printr-o prezentare de excepţie a felurilor de mâncare. Astfel, prin includerea Chicca Ristorante in Bucarest, România va fi cea de-a 14-a ţară ce va fi prezentă în ghid, alături de Austria, Australia, Belgia, Croația, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Slovenia şi Spania.

Deschis în vara acestui an de către omul de afaceri Michele Correta, Chicca Ristorante in Bucarest este un restaurant italienesc modern unde se servesc preparate gourmet, inspirate din aromele autentice ale Italiei şi gândite până în cel mai mic detaliu de către chef-ului Gioί della Bruna. Cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul culinar, Gioί a lucrat în restaurante cunoscute din Italia şi Australia.

Chicca Ristorante in Bucarest s-a născut din pasiunea lui Michele pentru gastronomia italiană şi pentru vinuri. „Ne dorim ca în următorii 3-5 ani să devenim restaurantul de referinţă pentru ceea ce înseamnă în Romania fine-dining de inspiraţie italiană”, declară Michele Correta, Partner Chicca Ristorante in Bucarest.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.