Blog

ECCO. Men

ECCO. Men

Share this Article

Written by: Me visit my website

Toamna 2014 înseamnă reîntoarcerea la natură, acest spaţiu care fascinează prin contrast şi eclectism. Aceasta este şi tema colecţiei ECCO toamnă 2014 pentru bărbaţi, o colecţie care se adresează spiritelor libere şi active ce apreciază încălţămintea inovativă, modernă şi confortabilă.

De altfel, pentru ECCO, natura a fost principala sursă de inspiraţie în ultimele sezoane, iar pentru această toamnă retailerul danez explorează noi aspecte ale mediului în care trăim. În ziua de azi, străbatem lumea în lung şi-n lat, fizic şi virtual, acumulând noi şi noi experienţe. Smartphone-urile, tabletele şi laptop-urile ne oferă posibilitatea de a fi “wireless”, rămânând totodată conectaţi, atât între noi, cât şi cu tot ceea ce ne înconjoară.

Suntem deschişi către inovaţie, dar totodată preţuim tradiţiile şi le purtăm cu mândrie. Autenticitatea, confortul şi calitatea au devenit criteriile în funcţie de care alegem produsele care ne definesc, iar ECCO a ţinut întotdeauna să ofere încălţăminte autentică şi confortabilă de cea mai bună calitate.

Pantofii casual câştigă tot mai mult teren de la un sezon la altul, devenind din ce în ce mai versatili. Iată de ce ECCO CS14 Men’s sunt cea mai inspirată alegere pentru această toamnă! Aceşti pantofi combină perfect stilul retro cu detaliile moderne şi pielea nubuc cu materialul textil, oferind piciorului confort şi flexibilitate maximă.

La fel de versatili şi de confortabili sunt şi ECCO Ethan, pantofii casual cu look minimalist, sofisticat, care se înscriu perfect în tendinţele sezonului. Dacă îţi plac ţinutele relaxate în stil urban, vei îndrăgi pe loc aceşti pantofi care pot fi purtaţi de dimineaţa până seara, atât la birou, cât şi în excursiile din weekend sau la ieşirile în oraş cu băieţii.

Esenţiali în garderoba de toamnă, pantofii ECCO Findlay vor da o notă sofisticată ţinutelor tale, indiferent că preferi blugii sau costumele. Disponibili atât în varianta de ghete Chelsea, cât şi ca pantofi clasici, ECCO Findlay combină designul clasic cu detalii unice precum pielea de caprioară în nuante calde, inspirate de cromatica toamnei.

Alegerea perfectă pentru ţinutele formale, pantofii ECCO Cairo sunt de o eleganţă contemporană care te va ajuta să afişezi mereu un look office modern. Te vei bucura de confort maxim, talpa fiind uşoară, flexibilă şi special creată pentru a proteja piciorul de impactul unei zile lungi şi agitate. În interior, căptuşeala din piele lasă aerul să circule şi păstrează pantoful uscat, indiferent de vremea de afară.

Dacă îţi place stilul business casual, ECCO Faro sunt cea mai chic alegere în această toamnă. Aceste ghete în stil Chelsea au un design modern scandinav, sunt confecţionate din piele fină de viţel şi îţi oferă un maximum de confort, chiar dacă stai în picioare de dimineaţa până seara.

Pantofii casual cu şiret sunt un must have al toamnei 2014, iar ECCO Eisner, pe lângă faptul că sunt în tendinţe, au şi avantajul de a fi foarte confortabili. Talpa direct injectată oferă durabilitate şi confort, iar designul minimalist şi talpa exterioară albă te vor ajuta să arăţi relaxat în timp ce cutreieri oraşul de la un capăt la altul.

Te duci la o plimbare energică prin oraş, te opreşti la o cafenea, apoi ai întâlnire cu prietenii… Indiferent de vreme sau de eveniment, ECCO Faxon e gheata de care ai nevoie pentru a te simţi proaspăt şi relaxat la fiecare pas. Cu un stil minimalist care rezolvă pe loc orice dilemă vestimentară, aceste ghete se potrivesc practic la orice.

Pentru zilele friguroase nu există încălţăminte mai potrivită decât ECCO Bendix. Aceste ghete în cel mai epatant stil masculin păstrează însă o doză de eleganţă urbană şi arată impecabil în combinaţie cu jeanşi şi blazer. ECCO Bendix dispune de toate atuurile pentru a face faţă frigului şi ploii: talpă direct injectată, piele impermeabilă şi interior călduros.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.