Blog

Dew the grind

Dew the grind

Share this Article

Written by: Me visit my website

Riderii care au ieşit sâmbătă, 18 octombrie, în skateparcul din Tineretului, s-au întrecut pe grindbar şi au fost răsplătiţi pentru trickuri cu Mountain Dew. Mountain Dew România a construit un device unic, sau cum spun riderii, un Never Been Done: primul grinding rail (obstacol clasic de skate park, foarte versatil) din România conectat prin senzori la un automat care oferea doze şi sticle în schimbul trickurilor reuşite.

„Energie, entuziasm, ore întregi de grinduri şi zeci de încercări, adrenalină, peste 100 de rideri, peste 1000 de sticle şi doze Mountain Dew – cam aceasta a fost atmosfera pe care ne-o doream şi de care am avut parte la evenimentul Dew the Grind. Prin acest tip de evenimente, ne propunem să le oferim pasionaţilor de sporturi urbane posibilitatea de a-şi arăta trick-urile şi de a-şi încărca bateriile cu Mountain Dew”, spune Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager CSD&Juices, PepsiCo România.

Pe role, skate, BMX sau scooter, orice schemă aterizată le-a adus riderilor invitaţi o sticlă sau doză de Mountain Dew. Peste 100 de rideri au răspuns provocării “Dew the Grind” şi au încercat cele mai îndrăzneţe trick-uri pentru a obţine băutura răcoritoare preferată.

Testarea, precum şi activarea propriu-zisă au fost realizate cu ajutorul a două dintre cele mai respectate crew-uri de rideri din România: We Tour pentru role şi Eroilor Mafia pentru skate.

Mountain Dew, prezent în România încă din 2003, se asociază cu spiritul tânăr, action sporturile urbane, muzica alternativă şi nonconformismul culturii urbane în toate formele sale.

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.