Technology

UltraOne Quattro

UltraOne Quattro

Share this Article

Written by: Me visit my website

Electrolux lansează primul aspirator certificat AAAA, conform noilor reglementări de etichetare energetică şi de eco-design ale Uniunii Europene. Noul UltraOne Quattro se încadrează în clasa A din punct de vedere al eficienţei energetice, al eficienţei de aspirare pe covoare şi pe suprafeţe dure şi al gradului minim de re-emisie de praf. Singurul aspirator AAAA va fi disponibil pe piaţă începând cu luna noiembrie.

Noile reglementări de etichetare energetică şi de proiectare ecologică, aplicabile în Uniunea Europeană începând cu 1 septembrie, au stat la baza conceperii aspiratorului UltraOne Quattro. Potrivit acestor norme, toţi producătorii de aspiratoare cu fir trebuie să îşi evalueze produsele folosind o scală de la A la G ce măsoară eficienţa energetică, rezultatele de aspirare pe mai multe tipuri de suprafeţe, re-emisiile de praf şi nivelul de zgomot în decibeli.

„De peste 100 de ani, Electrolux este lider in oferirea unor produse sustenabile şi inovatoare, iar UltraOne Quattro este cea mai bună exemplificare a angajamentului nostru de a ne ridica la cele mai înalte standarde. UltraOne Quattro se remarcă prin performanţele sale de top, având în acelaşi timp un consum minim de energie”
, declară Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

„Ştim că toţi consumatorii îşi doresc să fie consiliaţi înaintea alegerii electrocasnicelor durabile. De aceea, Electrolux a susţinut pro-activ introducerea etichetării energetice a Uniunii Europene pe aspiratoare. Acum facem următorul pas şi arătăm că este posibilă reducerea semnificativă a consumului de energie al aspiratoarelor, pastrând acelaşi nivel ridicat de performanţă”, declară Philippe Weber, Electrolux Vice President Floor Care.

Pentru a veni în întâmpinarea introducerii noului sistem de etichetare energetică, în septembrie, Electrolux a lansat la nivel global o gamă de top de aspiratoare, toate încadrate în clasa A: UltraOne, Ultrafex, un nou aspirator fără sac cu o rază de acţiune de 12 m, Ergospace şi Jetmaxx AAA.

Aceste produse fac parte din gama EcoForce, care reprezintă angajamentul Electrolux de a îmbunătăţi constant performanţele şi de a reduce consumul de energie, păstrând celelalte caracteristici şi funcţii. Unul dintre obiectivele grupului Electrolux este de a reduce amprenta de CO2 a companiei la nivel mondial cu 50% până în 2020, în raport cu nivelul de producţie înregistrat în 2005.

Caracteristicile aspiratorului Electrolux UltraOne Quattro:

• Clasa de energie A: un motor foarte eficient, care consumă puţină energie electrică şi oferă rezultate maxime de aspirare a prafului
• O nouă generaţie de duză motorizată AeroPro pentru covoare, cu o perie rotativă pentru o eficienţă sporită de aspirare a covoarelor
• O nouă duză AeroPro Parketto Pro specializată în aspirarea prafului de pe suprafeţele dure, cu spaţii înguste, dotatp cu perii etanş pe marginile duzei
• UltraOne Quattro oferp o siguranşp sporitp datoritp sacilor s-bag® Ultra Long Performance şi filtrului Allergy Plus, care asigură cea mai mare eficienţă din clasă din punctul de vedere al re-emisiilor de praf.

Tags: , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.