Design

Brăduţul decorativ. Simbol atemporal al bucuriei

Brăduţul decorativ. Simbol atemporal al bucuriei

Share this Article

Written by: Me visit my website

Povestea brăduţilor decorativi prinde viaţă în atelierul Deco-Box, cu un design îndrăzneţ, geometric şi culori vibrante.

Se spune că Bradul este pomul vieţii, pentru că el rămâne verde tot timpul anului. Bucuria decorării lui o avem din copilărie, alături de părinţi, bunici, cu mirosul de pin şi scorţişoară. În acelaşi timp, imaginea dezolantă a bradului verde care se veştejeşte şi pe care îl aruncăm după trecerea Sarbătorilor de iarnă, nu ne mai caracterizează stilul de viaţă. Susţinem tot efortul de a identifica un stil responsabil, altruist şi venim cu soluţii creative de a sărbătorii acest moment deosebit.

Colecţia de brăduţi este creionată în linii moderne prin triunghiulaţie, cercuri şi axe, un decor asezonal, sub umbrela campaniilor de responsabilitate socială, alături de Asociaţia Mai Mult Verde.

Brăduţii conţin lemn reciclat şi sunt pictaţi manual într-o varietate de culori pastelate, turcoaz, roz bombon, roşu, precum şi variante minimaliste în alb şi negru. Au dimensiuni de 20 x 5cm şi vor avea un preţ cuprins între 55 şi 80 de lei.

Cu fiecare brăduţ achiziţionat, un procent de 5% din preţul acestuia va fi direcţionat către Asociaţia MMV pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat. Anul trecut am reuşit din fondurile acumulate să direcţionăm banii pentru 100 de copaci!

Brăduţii Deco-Box vor fi disponibili pe toata durata lunii decembrie în reţeaua librăriilor Cărtureşti din Bucureşti în locaţiile Arthur Verona, Promenada şi Băneasa Shopping City, Magazinele Casara şi ClouBoutique, din zona Dorobanţi, Oranjerie, Cluj, precum şi online, prin pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro şi site-ul http://www.maimultverde.ro/.

Foto credit Steluța Popescu

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.